Over Daniëlle

Ik ben een vrouw van 50 jaar en zie ik mezelf als een levensgenieter die het maximale uit het leven  wil halen. Ik ben getrouwd met een leuke man die tevens mijn beste maatje is en voel me rijk en gelukkig met onze twee kinderen.

Naast ons gezinsleven vind ik het heerlijk om bezig te zijn met spiritualiteit, bewustwording, wandelen/hardlopen/fietsen in de natuur, fotograferen, reiki en lezen. Naast ons eigen coaching Plumé Casa, run ik mijn eigen fotografiezaak Daan’s Foto’s en werk ik parttime op de huisartsenpost als triagiste/assistente huisarts. Daarnaast ben ik momenteel bezig met de Holistisch Therapeut opleiding en Reiki Trainers opleiding via Zoma-opleidingen. Hieronder meer hierover.

Mijn achtergrond

Mijn leven lang voel ik al de behoefte anderen te helpen. Ik ben om deze reden ook de verpleging in gegaan. Ik ben altijd al een gevoelsmens geweest en ging vaak al bewust af op mijn intuitie. Door in de zorg te werken zag ik vaak dat het niet vanzelfsprekend is dichtbij jezelf te staan. Zag in mijn omgeving dat veel mensen handelen vanuit de automatische piloot, een gejaagd bestaan leiden met veel dingen die moeten.

In 2000 besloot ik ontslag te nemen en samen met mijn echgenoot Dries (die net klaar was met zijn studie) een jaar op reis te gaan. Het werd een sabbatical die behoorlijk life-changing is geweest.

We kwamen in aanraking met yoga en meditatie, konden ‘thuis’ en ons oude leven even helemaal loslaten.  Toen we thuiskwamen besloten we nooit meer fulltime te gaan werken. We namen een hond om te voorkomen dat we terugvielen in het oude patroon en ik ging als verpleegkundige als flexer in het ziekenhuis werken.  Een jaar later ben ik ook mijn eigen bedrijf in de fotografie Daan’s Foto’s gestart (een uit de hand gelopen hobby) met Dries als 2e man die de technische en boekhoudkundige stukken voor zijn rekening nam.

Terugkijkend hebben we heel veel mooie jaren achter de rug waar ik  zo vreselijk dankbaar voor ben. We kregen twee prachtige  kinderen, hebben veel mooie reizen samen gemaakt.

Mijn transformatie

Al jaren ben ik me aan het verdiepen in spiritualiteit en vroeg me af “Wie ben ik?” en “Waarom ben ik hier op aarde?”

 Ik verlangde enorm naar meer bewustwording en inzicht in mezelf. Ik had ook het gevoel ergens niet bij te kunnen, iets wat er al was, maar wat ik niet kon pakken. Iets wat mij belemmerde om dichtbij mezelf te komen.

Ruim twee jaar geleden heb ik een Ayahuasca ceremonie (innerlijke reis) gedaan. Mijn intentie was; wakker worden!

En dat heb ik geweten!
Het was een bijzondere ervaring waarbij ik een verlichtingsmoment mocht meemaken.  Energie die ik nog nooit heb ervaren, gierde door mijn lijf. Meditatie werd daarna een feest en de dagen en weken erna kreeg ik continue nieuwe inzichten. Ik voel me sindsdien heel dicht bij mezelf en voel daarbij continue verbinding met iets wat groter is dan ik zelf. Het geeft me een gevoel van dat ik niet meer alleen ben en dat ik het niet meer alleen hoef te doen. Ik voel me verbonden met alles wat leeft en  leef in overgave en vertrouwen. Mijn leven voelt als een flow wat niet meer stopt. Ik leef zoveel mogelijk in het hier en nu, maak me niet meer druk over wat is geweest en wat gaat komen. Ik voel me zo compleet en vrij!!

Mijn missie

Sinds mijn ayahuasca (innerlijke reis) lijkt het alsof ik me weer herinner wie ik ben en heb ik het gevoel een missie te hebben.  Mijn missie is om te leven vanuit ware essentie en authenticiteit in het hier en nu.  Daarbij wil ik anderen graag helpen om ook weer te herinneren wie ze zijn en hoe ze kunnen leven vanuit hun hart.

Ik voelde na mijn eerste ayahuasca heel veel energie in mijn lichaam en handen wat ik nog nooit had gevoeld. Ik ben vervolgens Reiki gaan doen en volg een tweejarige hbo opleiding voor Holistisch Therapeut die ik in september 2021 verwacht af te ronden. Daarnaast ben ik begonnen met de Reiki trainers opleiding, wat maakt dat ik binnenkort ook reiki cursussen kan gaan geven en klaargestoomd word om groepen te begeleiden.

Een jaar geleden  is ook Plumé Casa geboren! Nog een droom die werkelijkheid is geworden om mensen de weg terug te laten vinden naar zichzelf.

Dries is naast dat hij mijn man is, mijn zielsmaat waarmee ik alles kan delen. Onze wegen lopen naast elkaar en vaak raken deze wegen elkaar. Dat maakt dat we veel dezelfde behoeftes ervaren, maar wel op onze tijd en eigen manier. Dat is ook de reden dat we allerbei op onze eigen manier invulling geven aan Plumé Casa.

Ervaringen

Marianne

Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt verdiept in Reiki en wat daar bij hoort. Ik het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed. Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze...

Joanne

Hierbij wil ik je ontzettend bedanken voor je Reiki behandelingen op afstand. Het heeft mij enorm geholpen om een pad te banen naar mijn Ayahuasca reis, zonder jou behandeling was ik niet zover gekomen met deze reis...

Rachel

Mijn moeder was in de laatste fase van haar leven, twee maanden later is zij overleden. Ze kon maar moeilijk accepteren dat ze niet beter zou worden en had daarnaast ook veel pijn, De periode brak aan dat zij moest beginnen...

Mélanie

Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten. Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek...

Ingrid

Daniëlle wilde mij met Reiki op afstand graag helpen i.v.m. klachten van mijn gemoedstoestand. In eerste instantie heb ik dit afgehouden, was er niet bekend mee en voor mijzelf ook nog niet aan toe...

Sophie

Ik wilde me beter in mijn vel, lichaam en mijn leven voelen. In eerste instantie had ik niet verwacht dat dit mogelijk was snel te bereiken maar door de coaching van Daan ging dit eigenlijk vrij snel.

Olena

De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus...

Masjenka

Ik heb een heel positieve Reiki ervaring gehad bij Danielle. Voor mij was dit een eerste keer en ze heeft alles duidelijk, stap voor stap, uitgelegd. Wat voor mij heel fijn was. Sowieso voelde het contact met Danielle al direct goed...

Christel

Ben een vrouw van 41, waar in 2016 astma is ontdekt en ook chronische holte ontsteking. De eerste jaren verliep het allemaal redelijk en kon ik het onder controle houden met medicatie. Maar de laatste tijd kwam ik er niet meer uit...

  Durf jij meer van jezelf te laten zien?

  Kennis maken?

  Contact

  Heb je een vraag, wil je meer informatie, of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Stuur gerust een mail of neem contact op via onze chat.

  E-mail: Info@plumecasa.nl

  Telefoonnummer: +31 637174612