Workshop lichter leven!

Mijn passie is om anderen weer terug te brengen van denken naar voelen. Door wie weer te leren voelen kom je dichterbij de kern van je zijn en te leven vanuit je hart in het hier en nu. Vaak zoeken we het geluk buiten ons zelf en worden we geleefd door wat er om ons heen gebeurt.

In deze workshop gaan we op reis. Je mag op avontuur om jezelf te nog meer ontdekken. Je mag jezelf de vraag stellen:

Wie ben ik? Wat doe ik hier? Waar sta ik en waar wil ik naar toe? Wat maakt me nu echt gelukkig?  En wat zit me in de weg om me gelukkig te voelen?

De bedoeling van vandaag is dat we samen de diepte ingaan om te ontdekken wat er in je leeft. Door oefeningen, een open gesprek te hebben samen, actief met jezelf aan de gang te gaan, krijg je meer inzicht in jezelf.

Wat wil ik?

Door middel van deze workshop wil ik mensen weer verbinden met elkaar. Vooral in deze tijd worden we gedwongen om naar binnen te keren wat voor sommige mensen heel confronterend kan zijn. Druk van buitenaf kan ons belemmeren de dingen te doen die we graag willen waardoor eenzaamheid, verdriet en angst op de loer liggen. Samen willen we verbinding, bewustwording en zingeving creëren binnen de groep met gelijkgestemden om zo meer kracht uit jezelf te halen, actief met jezelf aan de gang te gaan in samenspel met anderen. Wie ben je, waar sta je en waar wil je naar toe?

Wat wil jij?

Wil jij meer verbinden met jezelf en gelijkgestemden?

Durf jij naar jezelf te kijken naar je eigen schaduwkanten en daar van leren?

Durf jij de regie te nemen over je eigen leven?

Dan ben jij de aangewezen persoon om met ons dit avontuur aan te gaan.

Je bent het waard om het maximale uit het leven te halen. Ook jij mag je dromen en passie leven!

Waar en hoe?

1x per maand (voorlopig) organiseren we een middag met een groep in de natuur waarbij we een onderwerp centraal stellen en de behoeftes peilen in de groep. Ons doel is openheid en vertrouwen te creëren binnen de groep waarbij je jezelf mag zijn. Het doel is om jezelf weer in de kracht te zetten door actief met jezelf aan de gang te gaan, maar ook door gemotiveerd, geïnspireerd en geactiveerd te worden door anderen. We zijn met ons allen verbonden en hebben elkaar nodig om te voelen en te beleven, gezien te worden en bovenal plezier hebben!

Wanneer?

13:00 tot 16:00 uur ergens op een locatie in de natuur. Mocht het weer tegenzitten dan wordt de middag gerealiseerd in mijn studio. Klik op de knop hieronder voor specifieke informatie over de komende workshop. Tot snel!

Hoe aan te melden?

Ben je geïnteresseerd en wil je je aanmelden? Stuur me een mail en vervolgens krijg je meer info over deze middag (wat mee te nemen/ locatie e.d).

Wil je nog meer weten voor je je aanmeldt? Neem dan contact met me op. tel: 06-37174612

Ik hoop je te ontmoeten!

Zonnegroet,

Daniëlle

Ervaringen

Marianne

Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt verdiept in Reiki en wat daar bij hoort. Ik het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed. Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze...

Joanne

Hierbij wil ik je ontzettend bedanken voor je Reiki behandelingen op afstand. Het heeft mij enorm geholpen om een pad te banen naar mijn Ayahuasca reis, zonder jou behandeling was ik niet zover gekomen met deze reis...

Rachel

Mijn moeder was in de laatste fase van haar leven, twee maanden later is zij overleden. Ze kon maar moeilijk accepteren dat ze niet beter zou worden en had daarnaast ook veel pijn, De periode brak aan dat zij moest beginnen...

Mélanie

Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten. Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek...

Ingrid

Daniëlle wilde mij met Reiki op afstand graag helpen i.v.m. klachten van mijn gemoedstoestand. In eerste instantie heb ik dit afgehouden, was er niet bekend mee en voor mijzelf ook nog niet aan toe...

Sophie

Ik wilde me beter in mijn vel, lichaam en mijn leven voelen. In eerste instantie had ik niet verwacht dat dit mogelijk was snel te bereiken maar door de coaching van Daan ging dit eigenlijk vrij snel.

Olena

De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus...

Masjenka

Ik heb een heel positieve Reiki ervaring gehad bij Danielle. Voor mij was dit een eerste keer en ze heeft alles duidelijk, stap voor stap, uitgelegd. Wat voor mij heel fijn was. Sowieso voelde het contact met Danielle al direct goed...

Christel

Ben een vrouw van 41, waar in 2016 astma is ontdekt en ook chronische holte ontsteking. De eerste jaren verliep het allemaal redelijk en kon ik het onder controle houden met medicatie. Maar de laatste tijd kwam ik er niet meer uit...

  Durf jij meer van jezelf te laten zien?

  Kennis maken?

  Contact

  Heb je een vraag, wil je meer informatie, of wil je een vrijblijvende afspraak maken? Stuur gerust een mail of neem contact op via onze chat.

  E-mail: Info@plumecasa.nl

  Telefoonnummer: +31 637174612