Aanbod

Aanbod van Daniëlle:

Ervaar je stress en  wil je gelukkiger, lichter leven en leven vanuit flow?

Wil je werken aan jouw zelfvertrouwen, zelfwaardering en zelfacceptatie?

Zit je vast in patronen en belemmerende overtuigingen en wil je je vrij voelen?

Wil je meer inzicht hebben in jezelf en weten wie/wat je bent?

Leef je op de automatisch piloot en wil je meer genieten en dichter bij je gevoel komen?

Heb je negatieve gedachten en wil je meer positiviteit in je zelf ontdekken?

Zit je niet lekker in je vel, heb je weinig energie en wil je je gewoon fit voelen?

Heb je lichamelijke klachten en kom je er maar niet van af?

Ik kan je helpen!

Holisme komt van het Griekse woord ‘holon’, wat ‘het geheel’ betekent. Volgens de holistische leer is alles met elkaar verbonden. Het welbevinden van een ieder staat centraal en hierbij wordt er gekeken naar lichaam, ziel en geest  die onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn.

Volgens de holistische leer zit achter iedere klacht een onverwerkte emotie, wat vaak niet zichtbaar is en zich onbewust heeft opgeslagen in je lichaam.  Denk maar eens aan te veel stress, werkdruk, emotionele belasting of verlies van een dierbaar persoon, waardoor je allerlei klachten kan ontwikkelen zoals hoofdpijn, maag/darmklachten rugpijn en nog veel meer. Ook verslavingen kunnen een emotionele oorzaak hebben. Een ander voorbeeld is het niet goed verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. De gevolgen op fysiek niveau kunnen aanzienlijk zijn en vaak niet eens meer te herleiden naar de gebeurtenissen zelf.

Bij holistisch coachen wordt naast verstandelijk beredeneren ook intuïtief gekeken naar de problematiek en kunnen we samen de oorzaken achterhalen.  De oplossing van de problemen worden niet buiten jezelf gezocht, maar binnen in jou. Dit zorgt er voor dat je dichter bij je intuïtie en gevoel komt te staan, wat meer inzicht geeft in jezelf.

Aan de hand van gesprekken, opdrachten, oefeningen en healingstechnieken kan ik je helpen om problemen zichtbaar te maken en op te lossen. Het is daarbij van belang te beseffen dat je zelf de verantwoordelijkheid draagt om actief met jezelf aan de gang te gaan. Ik wil je met liefde begeleiden, maar je moet het zelf doen.

Ik geef ook yoga-les. Zowel individueel als in groepsverband.

Wil je alleen een Reiki behandeling? Ook dat is (natuurlijk) mogelijk!

Wil je meer weten over Reiki? Lees HIER meer.
Meer info over access bars vind je HIER.

Wil je meer weten of wil je een afspraak maken, neem gerust contact met me op.

Ik hoop je te ontmoeten!

Warme groet,

Daniëlle