Contact


Ontdek jezelf

Behandeling vanuit een holistische visie

Steeds meer mensen willen bewustwording, lichter leven en meer genieten in het moment. Echter zie ik zoveel mensen die in stress leven, mensen die veel moeten van zichzelf en emotioneel vastzitten. Ze krijgen hierdoor op lange termijn fysieke klachten. Onbewust zitten mensen vast in denkpatronen en belemmerende overtuigingen. Ze identificeren zich met hun gedachten, verleden en uiterlijke prestaties. het leven overkomt ze. Maar het kan anders!

• Kies jij er voor om anders te willen?

• Kies jij er nu voor om de regie te nemen over jou eigen leven?

• Ben je klaar om je eigen schaduwkanten te ontdekken en daarvan te leren?

Dan kan ik je helpen!

Vanuit een holistische kijk (fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch & spiritueel), gaan we in kaart brengen waar jouw behoeftes en verlangens liggen en wat je belemmeringen zijn. Met behulp van gesprekken, reflectie, oefeningen, energiewerk mag je steeds meer ontdekken wie je in de essentie bent en wat je gelukkig maakt.

Ik werk met Reiki, loslaat technieken Sedona, EFT, meditaties en visualisaties, systeemwerk, heling innerlijk kind, klankschalen en edelstenen.

Op een diepere laag wordt de oorzaak van de klacht achterhaald en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam geactiveerd en gestimuleerd.

Naast lichamelijke klachten komen er ook vaak mensen die zichzelf onderweg zijn kwijtgeraakt of die naar de zin van het bestaan aan het zoeken zijn.

Vanuit mijn hart mag ik anderen weer leren voelen hoe het is om thuis te komen in jezelf.

Neem gerust contact met me op voor meer informatie of om een afspraak te maken.


Enkele reviews


Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt verdiept in Reiki en wat daar bij hoort.
Ik het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed.
Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze…
Marianne

De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus…
Olena

Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten.
Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek…
Mélanie

Bekijk onze ervaringen

”Je mag volledig jezelf zijn.”

Kennis maken?


Facebook


Instagram

Contact

Locatie

Kerkallee 81, 6882 AN Velp

Mobiel

+31 637174612

Email

Info@plumecasa.nl

Alle rechten voorbehouden © 2022

www.tomplumemarketing.com