Steeds meer mensen worden bewuster, willen lichter leven en meer genieten van het leven. Echter zie je zoveel mensen die in stress leven, veel moeten van zichzelf, emotioneel vastzitten en ook lijden aan fysieke klachten vaak als gevolg van emotioneel onder druk staan. Onbewust zitten mensen vast in denkpatronen en belemmerende overtuigingen. Ze identificeren zich met hun gedachten, verleden en uiterlijke prestaties. Het leven overkomt ze.
Door mijn ayahuasca heb ik een verlichtingsmoment mogen ervaren wat maakte dat mijn gevoelsleven totaal is veranderd. Ik herinnerde me ineens wie ik ben en waarom ik hier op aarde ben. Ik moest mezelf weer opnieuw leren kennen. Daarbij voel ik vanaf dat moment dat we allemaal energie en met elkaar verbonden zijn.
Ieder mens is in de essentie al verlicht, één met alles. We dragen informatie (in de lagen/aura) om ons fysieke lichaam waar informatie is opgeslagen. Alles wat je kan veranderen maakt niet tot wie je ben. Het maakt dat informatie (belemmerende overtuigen/opvoeding/ verleden/trauma’s/patronen) een programma vormt die als een software ook weer geherprogrammeerd kan worden. Vervolgens kan dan ook weer de levensenergie door ons lichaam stromen. Een gevoel wat nu geblokkeerd is bij heel veel mensen die vanuit hun verstand leven en niet vanuit hun gevoel. Het besef dat we onderdeel zijn van een groot bewustzijn (Universum/De Bron/God) maakt dat ik mezelf niet meer zie als een afgescheiden iets. We zijn aangesloten op de Bron, bewust of onbewust. Zie het maar als een waterbron waar een waterslang op is aangesloten waar water door heen stroomt. Hoe verder de waterslang openstaat, hoe meer levensenergie er door heen kan stromen. In China noemen ze het Ki, In India noemen ze het Chi; het is de universele energie waarmee we zijn geboren, maar die we vaak niet meer ervaren door de blokkades die we in dit leven hebben opgebouwd. Mijn leven is na de ayahuasca getransformeerd. Energie stroomt door me heen als nooit te voren en ik voel me sindsdien nooit meer alleen. Onderliggend is er een gevoel van gelukzaligheid die nooit meer is weggegaan, ongeacht wat er zich afspeelt in het moment. Het opboksen tegen het leven is gestopt, het accepteren wat er is zonder het te veranderen als ik het niet in de hand heb, leven vanuit overgave en mijn hart volgen in alles wat ik doe…
Ik ben ‘wakker’ geworden.
Mogelijk komt er bij jou ook een verlangen naar meer te willen ervaren van zelfliefde, gelukzaligheid en inzicht in jezelf. Of meer energie te ervaren om nog meer te genieten van het leven. Want eerlijk is eerlijk zonder veel energie kan je niet optimaal genieten.
Voel je je geraakt door mijn verhaal en wil jij ook lichter leven, voel je vrij om dan contact met me te zoeken. Ik kan je op weg helpen.


Liefs Danielle

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *