Enkele reviews

Marianne

5/5

Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt  verdiept in Reiki en wat daar bij hoort.
In het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed. Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze maar gek en geassocieerd met rare mysterieuze gevaarlijke rituelen.
Danielle ken ik al heel lang, sterker nog we zaten samen in dezelfde kerk. En toen ik haar verhaal las via facebook wekte het toch mijn interesse.  Als zij er mee bezig is, dan moet er toch meer zijn dan de rare rituelen. Ik heb nu een paar behandelingen gehad en heb merk echt grote verschillen. Ik heb een baan in de zorg en voorheen was ik halverwege mijn dienst al uitgeblust. Nu heb ik einde dienst nog energie over. Door Danielle heb ik mij ook verdiept in yoga en meditatie en de combinatie van behandelingen en dagelijks yoga en af en toe meditatie ben ik veel rustiger. Rustiger in mijn lijf en rustiger in mijn hoofd (gedachten gaan niet meer zo snel met me aan de haal). Ik laat me niet zo maar van mijn stuk brengen, ga niet meer op alle kleine dingetjes in en trek me niet meer alles aan. Ik hoef in mijn eentje de wereld niet meer te redden. Ook kan ik mij veel afsluiten voor meningen en gedragingen van anderen. Ik ben niet meer verantwoordelijk voor anderen. De behandelingen zelf vind ik een geweldige ervaring. Het voelt voor mij echt alsof de energie werkelijk giert door mijn lijf. Voor mij vergelijkbaar als een achtbaan, maar zonder de angst. Van mijn voeten tot mijn kruin, alles stroomt. M’n buik borrelt ook nog wel eens. De laatste keer was de volgende dag best zwaar. Ik was echt even van mijn stuk, heb redelijk wat buikpijn gehad en mijn darmen waren ook van slag.  Toeval of ontgiften? Van buitenaf kan ik dat natuurlijk niet zien, maar het voelde echt wel alsof alle “shit” naar buiten kwam. Ook had ik wat last van hoofdpijn alsof mijn hoofd ook even moest resetten. Niet zo erg dat je niets meer kan doen, maar vervelend aanwezig. Maar ook al was het niet zo’n hele fijne dag, vanaf de dag daarna voelde ik mezelf wederom rustiger en beter dan daarvoor. Ik ben nog niet klaar met behandelingen, heb het gevoel dat het nog veel mooier en beter kan. Terwijl ik echt een leuk leven heb en weinig om te klagen.

Ik zou zeggen, probeer het uit. Waarom zou je het niet doen?  Stel nou dat je er baat bij hebt, net als ik !!!

Joanne

5/5

Lieve Daan,

Hierbij wil ik je ontzettend bedanken voor je Reiki behandelingen op afstand. Het heeft mij enorm geholpen om een pad te banen na mijn Ayahuasca reis, zonder jouw behandeling was ik niet zover gekomen met deze reis. De eerste niet geplande spontane behandeling was toch wel de meest heftige van de 3, ik ben zo emotioneel geweest, zo’n intens verdriet wat eruit kwam en dat luchtte zo op. Daarbij ben ik ook erg blij dat je mijn dochter geholpen hebt met het geven van Reiki. Voor haar persoonlijk maar ook in haar omgeving. Ze is zo veranderd, van een serieus teruggetrokken meisje naar een vlotte spontane meid die weer naar school toe wil en weer plezier heeft.

Nogmaals dank 😊

Je bent een prachtig mens ❤️🙏🍀🌞

Liefs Joanne

Rachel

5/5

Mijn moeder was in de laatste fase van haar leven, twee maanden later is zij overleden. Ze kon maar moeilijk accepteren dat ze niet beter zou worden en had daarnaast ook veel pijn. De periode brak aan dat zij moest beginnen met fentanil pleisters, iets wat ze verafschuwde, want hiermee starten was het begin van het einde wist ze door haar werkervaring in de Radboud. Ze had veel stress, angsten en pijn.

Danielle was de fotograaf op onze bruiloft een half jaar eerder en we hadden direct een bijzondere klik met haar. Ze vertelde ons over ervaringen die zij heeft opgedaan, die haar verlichting hebben gegeven in het dagelijkse zijn. Daarnaast vertelde ze dat ze Reiki gaf. Toen mijn moeder zo aan het worstelen was met haar situatie heb ik Danielle om hulp gevraagd. Ze wilde ons direct helpen en stelde voor mijn moeder die middag Reiki op afstand te geven. Mijn moeder vond dit erg fijn en zo geschiedde.

Ik vond het een bijzondere ervaring om te zien wat Reiki zelfs op afstand met iemand kan doen. 

Zoals je had gevraagd was mijn moeder rustig op bed gaan liggen. Ze legde haar handen op haar buik en deed haar ogen dicht. Zelf heb ik rustig op een afstandje naar haar zitten kijken.

Bij mijn herinnering is ze niet in slaap gevallen of dat moet net de laatste paar minuten zijn geweest. Toen jij begon lag ze nog met een redelijke fronsende vouw op haar voorhoofd, maar naarmate de minuten verstreken werd deze frons steeds meer ontspannen. Ik denk na een kwartier ongeveer zag ik echt de rust over haar heen komen en in mijn beleving ging ze ook rustiger en dieper ademhalen. Heel soms deed ze even haar ogen open en lachte lief naar me. Toen je klaar was gaf ze aan dat de druk die ze in haar lichaam voelde letterlijk was afgenomen. Ze voelde zich verlicht als het ware. Ze vond het erg fijn om mee te maken en was je erg dankbaar!

Liefs Rachel

Ingrid

5/5

Daniëlle wilde mij met Reiki op afstand graag helpen in verband met klachten van mijn gemoedstoestand. In eerste instantie heb ik dit afgehouden, was er niet bekend mee en voor mijzelf ook nog niet aan toe. Ongeveer 2 maanden later toch eerste reiki sessie gedaan, met de gedachte van baat het niet, schaden doet het ook niet. Het bleek echter een zeer positief effect te hebben, rust en berusting vielen als een warme deken over mij heen. Vraag mij niet hoe het kan… het gebeurde gewoon!!

De sessie duurt ongeveer 45 minuten, waarin ik warme prikkelingen en druk op mijn lichaam voelde, 2 x viel ik zelfs in slaap aan het eind van de sessie. Inmiddels 5x sessie gehad, denk dat ik er nog paar nodig zal hebben. Ben en voel mij door reiki weer stuk stabieler.

Dankjewel Daniëlle.

Warme groet,

Ingrid.

Sophie

5/5

Ik wilde me beter in mijn vel, lichaam en mijn leven voelen. In eerste instantie had ik niet verwacht dat dit mogelijk was snel te bereiken maar door de coaching van Daan ging dit eigenlijk vrij snel.

Daan is een oprechte en enthousiaste vrouw met een open houding waardoor ik mij meteen op mijn gemak voelde. Ik kon mijn verhaal vertellen, zonder me kwetsbaar te voelen. Daan is juist heel geïnteresseerd en luistert goed waardoor ze snel je pijnpunten ontdekt. Ze gaf mij meteen hoop en inspiratie om deze aan te pakken. Daarbij is ze van veel markten thuis, waardoor ze vanuit meerdere visies een probleem kan bekijken en oplossingen kan aandragen. Dit maakt dat Daan zich flexibel kan opstellen en maatwerk kan leveren. Ik ben erg tevreden en zou coaching van haar aan iedereen gunnen!
– Sophie- 

Mélanie

5/5

 Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten.
Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek, met name ter hoogte van de schouders, hoofdpijnklachten. Een aantal weken terug had ik dit weer en tijdens de nachtdienst vroeg ik aan Daniëlle (uit een geintje eigenlijk) of ze hier niet wat mee kon. Daan gaf direct aan mij wel met Reiki te willen behandelen. Op dat moment voelden mijn schouders erg hard aan en had best een pittige hoofdpijn. Daan is mij gaan behandelen waarbij ik allerlei dingen ging voelen die ik nog nooit gevoeld had. Een raar gevoel op de borst waarna ik een stuk beter door kon ademen, heel veel warmte die van haar handen kwam bij aanraking , een heel rustige ademhaling. Maar vooral nadat ze mij deze Reiki behandeling gegeven had , veel minder pijn in mijn schouders, een rustig gevoel en nagenoeg geen hoofdpijn meer.  Daan gaf aan een poging te hebben te doen om een aantal blokkades bij mij weg te halen waardoor ik me beter zou voelen. Met dien verstande dat dit maar een tijdelijke oplossing is. (gezien de stress)

 Ik vond het heel plezierig en fijn en denk zeker dat meerdere mensen (collega’s) hier wellicht baat bij zouden kunnen hebben. Mij persoonlijk heeft het in ieder geval zeker geholpen omdat ik zeker een week geen last van mijn nek heb gehad en ook nagenoeg geen hoofdpijn daarnaast heb ik na de behandeling geslapen als een roosje. Veel langer dan normaal na nachtdiensten. 

 Liefs, Mélanie.

Olena

5/5

De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus. Daan heeft een enorme kracht om je eigen capaciteiten nog meer te mobiliseren, dus ik ben haar heel dankbaar dat ze mij hielp om het te ontdekken. 

Ik heb een aantal keer zondag yoga sessie met Daan gedaan. Ze geeft de les op een zeer ontspannen manier en legt e.e.a. goed uit, waardoor je je grenzen nog verder durft te verleggen. De begeleiding over het ademen en energie flow is zeer fijn erbij, zodat je goed begrijpt wat een of een andere (soms rare en ongemakkelijke) pose met je lichaam doet. Daarbij is Daan heel open, meegaand en sociaal, en je voelt je welkom om hulp te vragen als iets moeilijk gaat. Kortom, ik zou de zondagochtend yoga met Daan niet willen missen en raad het iedereen aan.

Olena

Masjenka

5/5

Ik heb een heel positieve Reiki ervaring gehad bij Danielle.
Voor mij was dit een eerste keer en ze heeft alles duidelijk, stap voor stap, uitgelegd. Wat voor mij heel fijn was. Sowieso voelde het contact met Danielle al direct goed. Heel spontaan en natuurlijk, en als een warme persoonlijkheid, voor mij daarom ook makkelijker om wat openhartige dingen te vertellen en mezelf over te geven aan de ervaring. De Reiki zelf was heel bijzonder, maar ik denk dat dat voor iedereen zal verschillen. Voor mij voelde het rustgevend en alsof er iets zwaars bij mijn borstkast gelift werd. Daarbij heb ik ook een warm gevoel ervaren.

Het was prettig om nog even wat dingen te kunnen nabespreken en rustig te kunnen zitten.
Ik zou zeker nog een keer voor een Reiki/coach ervaring willen gaan en kan dit op meerdere vlakken aanbevelen.

Masjenka 

Christel

5/5

Ben een vrouw van 41, waar in 2016 astma is ontdekt en ook chronische holte ontsteking. De eerste jaren verliep het allemaal redelijk en kon ik het onder controle houden met medicatie. Maar de laatste tijd kwam ik er niet meer uit en belanden ik in een cirkel waar ik zelf niet meer uitkwam. Op dokters advies ben ik bij Daniëlle terecht gekomen omdat zij reiki en andere bahandelingen geeft. Ik dacht waarom niet, zelf kwam ik er niet meer uit en wilde hulp hebben.

Stond open voor alles. Heb met haar meerdere afspraken gehad, waaronder reiki en access bars, dat is een behandeling met drukpunten. De eerste weken waren pittig en had ik meer slechte dan goede dagen. Maar dat schijnt juist heel goed te zijn. Heb van Daniëlle ook goede tips meegekregen die ik nu dagelijks toepas. Heb hier veel baat bij. Na een aantal behandelingen kan ik zeggen dat ik een heel ander persoon ben geworden. Ben blij dat ik deze stap gezet heb. Daniëlle is een lief en warm persoon. Ze kan heel goed luisteren en probeert je op alle manieren goed te helpen. Nu hou ik even een rust periode om te kijken hoe het verder gaat. Anders weet ik haar weer te vinden. Daniëlle bedankt voor alles 😘

Renate

5/5

Danielle vroeg of ik een klein stukje wilde schrijven over mijn ervaring tijdens de sessie die ze heeft gegeven. Daar wil ik graag iets over schrijven.
Ik heb al mijn hele leven last van drukte in mijn hoofd, kan soms situaties en dingen die ik heb meegemaakt (in mijn privé leven) niet goed loslaten. Slaap daardoor niet de hele nacht door en wordt in de nacht regelmatig wakker van. Door het lezen van het verhaal van Danielle, die ze gemaild had aan alle collega’s, heb ik een Reiki en Access sessie bij haar gedaan. En hoopte dat ik wat meer rust kon krijgen in mijn hoofd en lijf.
Vooraf de sessie een gesprek met Danielle gehad. Danielle is een open & warme persoonlijkheid en kan goed luisteren zonder daar een oordeel over te geven of te hebben. Ze stelt je gerust, een talent die ze van nature bezit.
Tijdens de sessie voelde ik van alles door mijn lijf gaan, een soort kippenvel, tintelingen en mijn buik voelde warm aan. Na de sessie heb ik de hele dag tintelingen over mijn hele lijf gevoeld. En ook een euforische gevoel…..
De daarop volgende dagen en weken heb ik heel goed geslapen, zonder dat ik wakker werd met allerlei gedachten en heb heerlijk kunnen slapen. Ook viel het mij op dat ik wat meer rust in mijn hoofd had. En minder druk maakte over allerlei situaties. Ik weet dat Reiki voor mij heel goed werkt en deze vorm van sessie zeker vaker ga doen!

''Je mag volledig jezelf zijn.''

Kennis maken?

Contact

Locatie

Kerkallee 81, 6882 AN Velp

Mobiel

+31 637174612

Email

Info@plumecasa.nl

Alle rechten voorbehouden © 2022