Contact

Over Daniëlle

Ik zal me even voorstellen. In dit leven heet ik Daniëlle en vind ik het heerlijk om het maximale uit het leven te halen. Ik ben getrouwd met een leuke man die tevens mijn beste maatje is en voel me rijk en gelukkig met onze twee kinderen.

Naast ons gezinsleven vind ik het heerlijk om bezig te zijn met spiritualiteit, bewustwording, wandelen, hardlopen, fietsen in de natuur, fotograferen, Reiki, lezen en yoga. Naast ons eigen coaching Plumé Casa, run ik mijn eigen fotografiezaak Daan’s Foto’s en werk ik parttime bij ZoMa als reiki trainer. Ondertussen uitgegroeid tot het grootste Holistisch opleidingsinstituut van Nederland. Ik heb daarnaast dus mijn eigen praktijk als Holistisch therapeut en geef ik ook Reiki cursussen.

Mijn achtergrond

Mijn leven lang voel ik al de behoefte anderen te helpen. Ik ben om deze reden ook de verpleging in gegaan. Ik ben altijd al een gevoelsmens geweest en ging vaak al bewust af op mijn intuïtie. Door in de zorg te werken zag ik vaak dat het niet vanzelfsprekend is dichtbij jezelf te staan. Ik zag in mijn omgeving dat veel mensen handelen vanuit de automatische piloot, een gejaagd bestaan leiden met veel dingen die moeten.

In 2000 besloot ik ontslag te nemen en samen met mijn echgenoot Dries (die net klaar was met zijn studie) een jaar op reis te gaan. Het werd een sabbatical die behoorlijk life-changing is geweest.

We kwamen in aanraking met yoga en meditatie, kwamen ‘thuis’ en konden ons oude leven even helemaal loslaten. Weer terug in Nederland besloten we nooit meer fulltime te gaan werken. We namen een hond om te voorkomen dat we terug vielen in het oude patroon en ik ging als parttime verpleegkundige in het ziekenhuis werken.  Een jaar later ben ik ook mijn eigen bedrijf in de fotografie Daan’s Foto’s gestart (een uit de hand gelopen hobby) met Dries als 2e man die de technische en boekhoudkundige stukken voor zijn rekening nam.

Terugkijkend hebben we heel veel mooie jaren achter de rug waar ik zo vreselijk dankbaar voor ben. We kregen twee prachtige  kinderen en hebben veel mooie reizen gemaakt samen.

Mijn transformatie

Al jaren ben ik me aan het verdiepen in spiritualiteit en vroeg me af “Wie ben ik?” en “Waarom ben ik hier op aarde?”

 Ik verlangde enorm naar meer bewustwording en inzicht in mezelf. Ik had ook het gevoel ergens niet bij te kunnen, iets wat er al was, maar wat ik niet kon pakken. Iets wat mij belemmerde om dichtbij mezelf te komen.

Ruim twee jaar geleden heb ik een Ayahuasca ceremonie (innerlijke reis) mogen ervaren. Mijn intentie was; wakker worden!

Het was een bijzondere ervaring waarbij ik een verlichtingsmoment mocht meemaken.  Energie die ik nog nooit heb ervaren, gierde door mijn lijf. Meditatie werd daarna een feest en de dagen en weken erna kreeg ik continue nieuwe inzichten. Ik voel me sindsdien heel dicht bij mezelf en voel daarbij continue verbinding met iets wat groter is dan ik zelf. Het geeft me een gevoel van dat ik niet meer alleen ben en dat ik het niet meer alleen hoef te doen. Ik voel me verbonden met alles wat leeft en  leef in overgave en vertrouwen. Mijn leven voelt als een flow wat niet meer stopt. Ik leef zoveel mogelijk in het hier en nu, maak me niet meer druk over wat is geweest en wat gaat komen. Ik voel me zo compleet en vrij! Daarbij voel ik dat ook jij dit mag en kan ervaren. Mijn missie werd geboren.

Mijn missie

Sinds mijn ayahuasca (innerlijke reis) lijkt het alsof ik me weer herinner wie ik ben en heb ik het gevoel een missie te hebben.  Mijn missie is om te leven vanuit ware essentie en authenticiteit in het hier en nu. Daarbij wil ik anderen graag helpen om ook weer te herinneren wie ze zijn en hoe ze kunnen leven vanuit hun hart.

Ik voelde na mijn eerste Ayahuasca heel veel energie in mijn lichaam en handen wat ik nog nooit had gevoeld. Ik ben vervolgens Reiki gaan doen en heb de tweejarige hbo opleiding voor Holistisch Therapeut in september 2021 afgerond. Ik kreeg tijdens mijn opleiding een baan aangeboden als Reiki Trainer (Zzp-er) voor ZoMa. Na mijn Reiki trainers opleiding ben ik begonnen met het geven van Reiki cursussen en leid ik Holistisch Therapeuten op.
Ik kan er écht van genieten!
Meer info over reiki cursussen? 

In 2020 is Plumé Casa geboren! Nog een droom die werkelijkheid is geworden om mensen de weg terug te laten vinden naar zichzelf.

Dries is naast dat hij mijn man is, mijn zielsmaat waarmee ik alles kan delen. Onze wegen lopen naast elkaar en vaak raken deze wegen elkaar. Dat maakt dat we veel dezelfde behoeftes ervaren, maar wel op onze tijd en eigen manier. Dat is ook de reden dat we allebei op onze eigen manier invulling geven aan Plumé Casa.

Fijne dag en tot snel!

Enkele reviews

Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt verdiept in Reiki en wat daar bij hoort. Ik het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed. Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze...
Marianne
De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus...
Olena
Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten. Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek...

''Je mag volledig jezelf zijn.''

Kennis maken?

Contact

Locatie

Kerkallee 81, 6882 AN Velp

Mobiel

+31 637174612

Email

Info@plumecasa.nl

Alle rechten voorbehouden © 2022