Contact

Beschrijving

Reiki cursussen

Reiki cursus 1, 2 en 3

Reiki is handige tool om je aura te reinigen, energie blokkades op te heffen, waardoor de levensenergie weer kan stromen. Reiki werkt door op fysiek, emotioneel en mentaal, energetisch en spiritueel niveau. Reiki stimuleert het zelfvernezend vermogen, verhoogt het immuunsysteem, geeft rust, balans en vermindert klachten, waardoor ziektes voorkomen kan worden.

Het is nu ook mogelijk om een Reiki cursus te volgen van maximaal 6 personen bij Plumé Casa.

Bij reiki 1 leer je jezelf en anderen fysiek te behandelen.

Bij reiki 2 leer je jezelf en anderen ook emotioneel en mentaal te behandelen zowel fysiek als op afstand.

De reiki cursus duurt anderhalve dag (de cursusdag met inwijding (het openzetten van het energiekanaal) en 3 weken later een verdiepingsmoment). Na deze cursus kun je jezelf en anderen behandelen.

Door Reiki leer je weer voelen en bewust te worden welke signalen en sensaties je lichaam aangeeft en activeer je je eigen intuïtie. Daardoor groeit je zelfvertrouwen en kom je steeds meer bij de kern van je zijn, IK BEN. Je leert beter voor jezelf zorgen, meer balans te ervaren en je zit lekkerder in je vel. Klachten en spanningen in het fysieke lijf worden behandeld, waardoor ziektes worden voorkomen.

Holistisch gezien worden klachten en ziektes veroorzaakt door een onverwerkte emotie wat zich vaak onbewust opslaat in ons onderbewustzijn. Door de oorzaak van de klacht te behandelen, kan je dus ook genezen van aandoeningen en ziektes. Je wordt lichaamsbewuster, komt meer uit je hoofd en je leert jezelf beter begrijpen op emotioneel en mentaal vlak, waardoor vastgeroeste patronen en belemmerende overtuigingen ook kunnen worden aangepakt.

De mogelijkheid om op deze manier uit te dragen, maakt me erg blij. Reiki is voor mij een tool om mezelf en anderen weer in de kracht te zetten, doordat de energie weer kan stromen op een hele simpele manier. Reiki is voor mij niet meer weg te denken uit mijn dagelijks leven. Het voelt voor mij iedere keer weer als thuiskomen in mezelf. Dit gun ik jou ook!

Wil je meer weten of wil je je opgeven voor een cursus, neem dan contact met me op via de mail of contactformulier.

Ik hoop van je te horen!

Enkele reviews

Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt verdiept in Reiki en wat daar bij hoort. Ik het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed. Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze...
Marianne
De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus...
Olena
Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten. Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek...

''Je mag volledig jezelf zijn.''

Kennis maken?

Contact

Locatie

Kerkallee 81, 6882 AN Velp

Mobiel

+31 637174612

Email

Info@plumecasa.nl

Alle rechten voorbehouden © 2022