Reizen door Azië

Uit je hoofd, in je lichaam!
Yoga op de zandverstuiving!

20 jaar geleden heb ik samen met Dries een jaar door Zuid-oost Azië gereisd en yoga ontdekt in India. Er volgde een periode van intensief les van 4 uur yoga per dag in combinatie met lezingen. Een periode die veel invloed heeft gehad op de rest van mijn leven. De eerste jaren daarna was mijn discipline soms ver te zoeken en kon ik soms tijden geen yoga doen. Met een stijf lichaam en vol goede voornemens kroop ik maar weer naar de mat om vervolgens na een tijd weer af te haken. Ergens voelde ik dat het goed voor me was, maar toch…

Het is me gelukt om er een routine van te maken en sinds 6 jaar doe ik dagelijks yoga en voelt het voor mij niet meer als een ‘moeten’ maar als iets wat ik niet meer wil missen. Ik voel me fit, lenig en meer gefocust en ervaar veel meer energie de rest van de dag.

Tijd om dit gevoel te gaan delen!
Vandaag ben ik samen met mijn ex-buurvrouw naar de zandverstuiving gefietst en heb daar een yoga-les gegeven. Het werd zeer enthousiast ontvangen en volgende week staan we er weer!
Spreekt dit je aan, wil je ook meer tijd voor jezelf, heerlijk bewegen in de vrije natuur en ontdekken of yoga bij je past? Neem dan contact met me op! contactinformatie vind je op www.plumecasa.nl

Liefs,
Daan