Contact

Truffelceremonie

Superleuk dat je belangstelling hebt in een magische truffelceremonie!

Wat zijn truffels?
Truffels zijn legaal en ze bevatten, net als de verboden paddo’s, psylocybine. Die stof wordt in je lichaam omgezet in psilocine, waardoor je in een andere staat van bewustzijn kunt komen.
Een andere staat van bewustzijn? Ja en dat houdt voor iedereen weer iets anders in. Ik zal wat voorbeelden noemen: denk aan je ‘problemen’ en levenservaringen in een ander perspectief kunnen zien, het ervaren van heel veel liefde en/of verbinding met de bron, eenheid met alles ervaren, heel intens genieten van muziek, geen tijd en ruimte meer ervaren, zware thema’s uit je verleden (of vorige leven(s)) mogen ontmoeten en in een veilige setting doorvoelen (wat overigens als pittig kan worden ervaren), intense kleuren en beelden zien en na afloop vaak een gevoel dat er nieuwe ruimte om te ontdekken is ontstaan.
De truffels werken vaak een uur of 4, maar een truffelceremonie duurt veel langer. We willen namelijk vanuit een setting van rust, veiligheid en vertrouwen op reis en ook na afloop is er tijd nodig om weer rustig te landen.
Truffels smaken als een wat zurige walnoot. Je hoeft er geen speciaal dieet voor te volgen (maar zorg dat je de dag van de reis alleen licht ontbijt en 3-4 uur voor de start niet meer eet) en de dagen ervoor zo gezond mogelijk naar de reis toeleeft.

De ceremonie
Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel, dus vooraf willen we graag van je weten met welke reden je op reis wilt. Wil je gewoon eens ‘trippen’ dan hebben we liever dat je een ander adres zoekt.
We starten met het uitspreken van onze intentie en maken verbinding met onze medereizigers. Ook doen we een gezamenlijke geleide meditatie en/of een ademhalingsoefening.
Tijdens onze ceremonie maken we gebruik van passende geuren en muziek die je meeneemt op reis (en dat gaat soms in golven van verdriet en geluk). Als je ergens ondersteuning bij nodig hebt, iets wilt vragen, of gewoon even een hug nodig hebt: wij zijn er continue voor je!
Na afloop wacht je een lekkere vegetarische maaltijd, wat hapjes of indien gewenst enkel wat fruit.

We bieden de mogelijkheid om in de ceremonieruimte te overnachten (inbegrepen in de prijs) zodat je de volgende dag, na een ontbijtje en sharing van wat je hebt mogen ervaren, met een fris hoofd weer huiswaarts kunt gaan. Hierdoor heb je voldoende tijd gehad om dingen na te bespreken, te duiden en zo mogelijk te integreren voordat je weer terugkeert naar je dagelijks leven. Slaap je liever in je eigen bed? Dat is prima, al adviseren we dan wel gehaald te worden, of met het OV te komen.

Vooraf
Willen we graag wat meer van je weten. Verwacht dus een gesprekje of vragenlijst over je (medische) achtergrond en ervaring met plantmedicijnen.
Je kunt niet deelnemen aan een ceremonie als je:
-zwanger bent of borstvoeding geeft
-medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels, zoals antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk
-te maken hebt of hebt gehad met schizofrenie, psychose of borderline of hier aanleg voor hebt.

Ons tarief
Jouw bijdrage is € 222.
Hierbij is inbegrepen: intake / cacao / meditatie(s) / talking circle / ademreis / de truffelceremonie (optioneel rapé) / maaltijd(en) / nabespreking / mogelijkheid tot overnachting (met ontbijt).
De groep bestaat uit maximaal 4 personen.
Wil je liever solo (of met je partner) door ons begeleid op reis? Neem dan even contact met ons op.

Heb je minder te besteden en voel je wel de roep jouw reis bij ons te willen doen, reik gerust naar ons uit, dan bespreken we de mogelijkheden!

Heb je nog vragen, stuur ons gerust een berichtje.

We hopen je binnenkort te mogen ontmoeten.

Daniëlle & Dries

Enkele reviews

Daniëlle en Dries stralen één en al gastvrijheid en liefde uit. dmv de juiste opbouw en setting, heb ik alle emoties volledig toe durven laten. Ik heb de emotie verdriet, geluk, dankbaarheid en angst allemaal mogen ervaren en antwoorden mogen krijgen op levensvragen. Ik ben jullie dankbaar voor deze prachtige levenservaring
Eva
Wauw.. magisch mooie reis gehad. Zo bijzonder om in een andere dimensie te reizen. De warmte en veiligheid van Dries en Daniëlle zijn perfect. Een fijne start waarin er voldoende tijd is om te landen en vragen te stellen. Mooi dat zij kiezen voor een combinatie te starten met cacao en vanuit daar de reis verder te maken met de truffels. Dikke aanrader en voor herhaling vatbaar ❤️
Michelle
Dries en Danielle zijn fantastische spaceholders. Een fijne ceremonieruimte waarbij zij zorgen voor een gevoel van veiligheid, vertrouwen, warmte en liefde. Aandacht voor iedereen. Kers op de taart de maaltijd na afloop. Ik raad het iedereen aan!

''Je mag volledig jezelf zijn.''

Kennis maken?

Contact

Locatie

Kerkallee 81, 6882 AN Velp

Mobiel

+31 637174612

Email

Info@plumecasa.nl

Alle rechten voorbehouden © 2023