Contact

Truffelceremonie

Allereerst: superleuk dat je belangstelling hebt in een magische truffelceremonie!

Wat zijn truffels?
Truffels zijn legaal en ze bevatten, net als de verboden paddo’s, psylocybine. Die stof wordt in je lichaam omgezet in psilocine, waardoor je in een andere staat van bewustzijn kunt komen.
Een andere staat van bewustzijn? Ja en dat houdt voor iedereen weer iets anders in. Ik zal wat voorbeelden noemen: denk aan je ‘problemen’ en levenservaringen in een ander perspectief kunnen zien, het ervaren van heel veel liefde en/of verbinding met de bron, eenheid met alles ervaren, heel intens genieten van muziek, geen tijd en ruimte meer ervaren, zware thema’s uit je verleden (of vorige leven(s)) mogen ontmoeten en in een veilige setting doorvoelen (wat overigens als pittig kan worden ervaren), intense kleuren en beelden zien en na afloop vaak een gevoel dat er nieuwe ruimte om te ontdekken is ontstaan.
De truffels werken vaak een uur of 4, maar een truffelceremonie duurt veel langer. We willen namelijk vanuit een setting van rust, veiligheid en vertrouwen op reis en ook na afloop is er tijd nodig om weer rustig te landen.
Truffels smaken als een wat zurige walnoot. Je hoeft er geen speciaal dieet voor te volgen (maar zorg dat je de dag van de reis alleen licht ontbijt en 3-4 uur voor de start niet meer eet) en de dagen ervoor zo gezond mogelijk naar de reis toeleeft.

De ceremonie
Vertrouwen staat bij ons hoog in het vaandel, dus vooraf willen we graag van je weten met welke reden je op reis wilt. Wil je gewoon eens ‘trippen’ dan hebben we liever dat je een ander adres zoekt.
We starten met het uitspreken van onze intentie en maken verbinding met onze medereizigers. Ook doen we een gezamenlijke geleide meditatie en/of een ademhalingsoefening.
Tijdens onze ceremonie maken we gebruik van passende geuren en muziek die je meeneemt op reis (en dat gaat soms in golven van verdriet en geluk). Als je ergens ondersteuning bij nodig hebt, iets wilt vragen, of gewoon even een hug nodig hebt: wij zijn er continue voor je!
Na afloop wacht je een lekkere vegetarische maaltijd, wat hapjes of indien gewenst enkel wat fruit.

We bieden de mogelijkheid om in de ceremonieruimte te overnachten (inbegrepen in de prijs) zodat je de volgende dag, na een ontbijtje en sharing van wat je hebt mogen ervaren, met een fris hoofd weer huiswaarts kunt gaan. Hierdoor heb je voldoende tijd gehad om dingen na te bespreken, te duiden en zo mogelijk te integreren voordat je weer terugkeert naar je dagelijks leven. Slaap je liever in je eigen bed? Dat is prima, al adviseren we dan wel gehaald te worden, of met het OV te komen.

Vooraf
Willen we graag wat meer van je weten. Verwacht dus een gesprekje of vragenlijst over je (medische) achtergrond en ervaring met plantmedicijnen.
Je kunt niet deelnemen aan een ceremonie als je:
-zwanger bent of borstvoeding geeft
-medicatie gebruikt die niet samen kan met truffels, zoals antibiotica, antidepressiva en medicatie voor ADHD/ADD, maagklachten, hartproblemen of hoge bloeddruk
-te maken hebt of hebt gehad met schizofrenie, psychose of borderline of hier aanleg voor hebt.

Ons tarief
Omdat we begeleide plantmedicijnreizen toegankelijk willen houden hanteren we het volgende tarief: € 175 p.p.
Hierbij is inbegrepen: intake/de ceremonie/maaltijd(en)/nabespreking/mogelijkheid tot overnachting en een normale dosis truffels. Grotere dosis tegen meerprijs, maar alleen na instemming van ons.
De groep bestaat uit maximaal 4 personen.
Wil je liever solo (of met je partner) door ons begeleid op reis? Neem dan even contact met ons op.

Heb je nog vragen, stuur ons gerust een berichtje!

We hopen je binnenkort te mogen ont-moeten.

Daniëlle & Dries

Enkele reviews

Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt verdiept in Reiki en wat daar bij hoort. Ik het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed. Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze...
Marianne
De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus...
Olena
Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten. Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek...

''Je mag volledig jezelf zijn.''

Kennis maken?

Contact

Locatie

Kerkallee 81, 6882 AN Velp

Mobiel

+31 637174612

Email

Info@plumecasa.nl

Alle rechten voorbehouden © 2022