Contact

Beschrijving

Workshops

Regelmatig worden er workshops georganiseerd zowel voor volwassenen en jongeren. De workshop voor jongeren organiseer ik samen met Tom om de jeugd in de kracht te zetten en te verbinden met elkaar.

In deze workshops worden diverse onderwerpen behandeld om meer inzicht te krijgen wie je bent, waar je staat en waar je naar toe wilt.

Wil je meer verbinding voelen met jezelf?

Wil jij meer leven vanuit je hart ?

Wil jij je vrij voelen en in je kracht staan?

Wil je investeren in jezelf en jezelf op één te zetten?

Wil je zelf de regie nemen om actief met jezelf aan de slag te gaan?

Met behulp van praktische oefeningen, reflectie binnen de groep, visualisatie/meditatie, ademwerk gaan we met elkaar de diepte in. Delen is helen!

Ruim van te voren zijn de data van de workshops te vinden in de agenda. Daarnaast wordt er via facebook de dagen aangekondigd.

We hopen jullie te ontmoeten!

Beschrijving

Informatiedagen

Holistisch leven, wat is dat en hoe doe je dat?

Holisme is afgeleid van woord Holos, wat geheel betekent. Als je een holistisch leven leidt, leef je vanuit je essentie, in het hier en nu en voel je je verbonden met iedereen en alles om je heen. Door jezelf op één te zetten, de regie te durven nemen om anders te willen heb je al een stap genomen. Echter is er zoveel informatie over uiteenlopende onderwerpen dat het soms lastig is om je eigen pad hierin te vinden. Ik zelf heb enorm veel informatie gelezen en tot me genomen via boeken, podcasts en lezingen. Echter besef ik dat dit niet voor iedereen is weggelegd.

In de toekomst ben ik van plan om regelmatig een informatiedag te organiseren over een bepaald onderwerp wat wordt belicht vanuit een holistische visie met als doel om jou meer informatie en handvaten te geven om bewuster keuzes te kunnen maken in jouw dagelijks leven.  

Binnenkort volgt er meer informatie hierover.

Enkele reviews

Vooraf heb ik me eigenlijk niet echt verdiept in Reiki en wat daar bij hoort. Ik het verleden hoorde ik daar wel over en vond het maar een beetje zweverig en ver van mijn bed. Vanuit mijn geloofsopvoeding waren oosterse geneeswijze...
Marianne
De reiki behandeling door Daan voelde erg fijn, ze kan heel goed luisteren en laat je je in je waarde. Het grootste effect van de behandeling voelde ik de volgende dag, voornamelijk meer rust en focus...
Olena
Ivm met een al langer durende stress gevende periode in mijn leven die helaas voorlopig ook nog niet ten einde is heb ik regelmatig wat lichamelijke klachten. Denk hierbij aan een strak gevoel in de nek...

''Je mag volledig jezelf zijn.''

Kennis maken?

Contact

Locatie

Kerkallee 81, 6882 AN Velp

Mobiel

+31 637174612

Email

Info@plumecasa.nl

Alle rechten voorbehouden © 2022